Hvert produkt krever flere arbeidsstasjoner, og arbeidstakerne hos Arbeidssenteret rullerer på å utføre de ulike oppgavene i den grad det er gjennomførbart. Alle prosesser er like viktige for å komme frem til sluttproduktet.

Tennbriketter


Nitors tennbriketter lages av gamle aviser og lysstumper, og er et ekte gjenbrukprodukt. Her er du med på å kutte opp aviser i riktig størrelser, telle, rulle og feste strikk rundt. Du kan også være med å koke tennbrikettene i stearin, pakke 10 og 10 stk. i poser, stifte posene og legge dem i bagger. Tennbrikettene er kjempepopulære. Vi selger dem i store bagger, dekorative gavebokser eller i småposer.

Vevde produkter

Nitors fargerike filleryer, løpere, puter og vesker, lages av gamle tekstiler og sengetøy. Her er det mange «arbeidsstasjoner» du kan være med på, alt fra å rive og ta av tråd på stoffremser, sy remsene sammen på symaskin, og å veve på en vevstol.

Strikkeprodukter

Du kan ta del i en stor produksjon av strikkede og tovede produkter. Lær deg å strikke på rundstrikker og vær med på å lage sitteunderlag, termosvarmere, trekk til Go’koppen eller kanskje du vil strikke vrangbord til skrapevottene våre.

Sydde produkter

Vi syr tekstilkurver, vesker, handlenett og gryteunderlag, gjerne av gamle pledd og tekstiler. Du kan være med på å klippe ut delene vi trenger i stoff, nåle og sy på maskin.