fbpx

Nina jobber både på Godbiten og i kantinen på Fjellsrud ungdomsskole. Hun liker å jobbe, og liker utfordringer. Hun forteller at hun kjeder seg veldig hvis hun blir gående hjemme og se på TV. «Du føler det er lørdag og søndag hele uka, og går surr i dagene. Hvis jeg ikke hadde Nitor, hadde jeg kjedet meg veldig», sier Nina.

På Godbiten jobber hun i oppvasken, lager matpakker, og hjelper de andre med å lage wraps. «Jeg gjør ganske mye», sier Nina fornøyd. «Det er mye tull og tøys her og moro. Vi har det gøy. Og et smil gjør jo hverdagen mye bedre da. Og det at vi har det så bra og kan le og sånn det er jo fint. Godbiten gir meg en trygg plass å dra til, og jeg gleder meg til å komme på jobb og møte de andre».

Nina har jobbet på Godbiten i mange år, og gjør det fremdeles, men fikk etterhvert lyst på nye og flere utfordringer. Hun begynte da i kantinen på Fjeldsrud ungdomsskole, en dag i uken. Hun står i kassa, og treffer andre mennesker. Hun synes det er spesielt koselig å treffe ungdommen, fordi alle er så blide og fornøyde. «Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag», forteller hun. «Jeg føler at alt går så bra, at jeg liksom begynner å kunne dette. Jeg er ofte skeptisk til folk jeg ikke kjenner. Derfor liker jeg ikke å jobbe med så mange folk. Men når vi er bare fire eller fem stykker, så går det ganske greit. Jeg liker folk når jeg blir kjent med dem og trygg på dem. Jeg blir jo kjent med ungdommene også på en måte. Når jeg blir kjent med folk, tenker jeg at «oi, de var ikke så verst likevel.» Det er veldig artig å oppdage.»

Nina jobber på VTA