fbpx

Du skal føle deg trygg på personvernet ditt når du surfer på våre nettsider. For å sørge for det det, vil Nitor, som databehandleransvarlig, minimere innsamlingen og bruk av dataene dine, og være åpne om hvilke formål vi bruker opplysningene dine til. Denne personvernerklæringen, handler om hvordan Nitor behandler dine opplysninger, og gir deg kontroll over informasjonen du deler.

Informasjonskapsler
For å lage et best mulig nettsted, som treffer deg som en del av vår målgruppe, bruker vi Google Analytics og informasjonskapsler eller såkalte «cookies». Det er små, midlertidige filer, som blir lagret på maskinen/mobilen/nettbrettet ditt, i det du besøker vår nettside. De registrerer din IP-adresse, og sammen med alle andre som besøker siden vår, får vi en statistikk på leserne våre sine bevegelser – hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Informasjonskapslene vil gi deg en bedre brukeropplevelse. Nettsiden lastes raskere, og husker nøkkelopplysninger om dine preferanser slik at den blir tilpasset neste gang du skal inn på sidene våre. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes. Dette kan du justere selv i innstillingene i nettleseren din. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Kontaktskjemaer
Nettsidene skal gjøre det lett for deg å få informasjon og å kontakte oss. Dersom du sender oss en melding gjennom et av kontaktskjemaene, legger du igjen navn, mailadresse, telefonnummer og opplysningene du skriver i meldingen. Innholdet bruker vi til å kontakte deg, gi deg best mulig svar på det du lurer på, og gi deg god oppfølging.

Endringer i personvernerklæringen
Siste versjonn av personvernerklæringen vil til enhver tid ligge ute. Dersom det er store endringer, vil vi legge ut informasjon om dette på nettsiden, eller i andre kanaler.