fbpx

Servicetjenester

River du deg i håret av at plenen må klippes for ente gang eller er du lei av tung snømåking? La oss hjelpe deg med jobben!

Servicetjenester

Oppvasken må du nok fremdeles gjøre selv, men ta kontakt med vårt ordrekontor TOKT, så hjelper vi deg med dine kjedelige «må-oppgaver». 

T – transport
O – ordrekontor
K – kundesenter
T  – tjeneste til innbyggere

Hva kan vi gjøre for deg?

Transport
Vi hjelper deg gjerne med flyttejobben. Du kan være trygg på at vi er forsiktige med gjenstandene dine og legger stolthet i å frakte dine eiendeler uten at det blir en eneste skramme.

Rydding
Rydding er kanskje ikke den morsomste oppgaven. Vi kan hjelpe deg, så det går raskere å få shinet opp boden, loftet eller kjelleren.

Hagearbeid
Trenger du å klippe plenen, måke snø, vanne blomster eller hjelp til annet hagearbeid? Med godt verktøy og bred kompetanse, er vi her for deg og din hage. Ønsker du hjelp til opprydningen, kjører vi gjerne bort gress, kvister og annet hageavfall for deg, så du får tid til å nyte din flotte hage.

Vaktmesteroppdrag
Har du «ti tommeltotter», eller kanskje bare ikke tid til å få gjort jobben? Vi kan hjelpe deg med å sette sammen møbler, reparere ting, male osv.

Ring eller skriv til oss, så hjelper vi deg gjerne!

  Kan jeg hjelpe deg?

  Kundetorget 

  E-post: Kundetorget@nitor.no
  Telefon: 67 91 34 40

  Spennende tjenester for deg, gir spennende arbeidsoppgaver for oss:

  Transport- og serviceoppdrag

  Transport- og serviceoppdrag