fbpx

Leie lokaler

Joda, det er sant at det er folka som er det viktigste, men man skal heller ikke kimse av å være i hyggelige og praktiske omgivelser.

Rammen om ditt arrangement

Lokaler i Kjennveien
Du har god overskt over hvor mange som kommer på festen og tenker det vil passe med et lyst og koselig lokale til ca. 55 personer. Beliggenheten i Lørenskog sentrum er topp, og gjør det enkelt for gjestene dine å komme seg dit med buss, eller kjøre bil og parkere utenfor. Bestemor kommer seg trygt opp i lokalet, ved hjelp av rampen i underetasjen og heis opp til første etasje.

Det passer perfekt med stor frihet, og at dere kan ta med mat og drikke selv. Dere gjør klar maten på kjøkkenet, og danderer den lekkert på dekketøyet som følger med i leieavtalen. Endelig kommer gjestene, som kan henge yttertøy i garderoben og starte festen i foajéen med en frisk aperitif.

Etter et fantastisk morsomt arrangement, avslutter dere kvelden. Oppvasken går enkelt med industrioppvaskmaskinen, og med bestilt rengjøring av Nitor, slapp dere heldigvis enkelt unna ryddingen denne gangen.

Retningslinjer ved leie av lokaler på Nitor

Priser

Utleie helg
(fredag etter kl. 16 til søndag kveld)
3990 Depositum på 2000 kr betales ved kontraktinngåelse. Bestilling senere enn 2 mnd. før bruk, betales i sin helhet ved bestilling. Avbestilling 2 mnd. før leiedato, tilfaller beløpet Nitor
Kveldsleie hverdag
(mandag-torsdag)
1100 Betales ved bestilling. Leietager må avbestille senest 30 dager før arrangementsdato. Avbestillinger som er senere enn 30 dager før arrangement belastes med 50% av leiesummen. Avbestillinger som er senere enn 15 dager før arrangementsdato belastes med 100% av leiesummen.
Vask 1300 Rengjøring av lokalet utføres av leietaker dersom ikke annet er avtalt.
Stereoanlegg 1000 Depositum
Leie ekstra bord 65 Per bord
Alternativt 4 bord 240  
Ekstra stoler 55 Per stol. Utover 55 stoler
Fremviser 650 Depositum, 1000 kr
Leie lite møterom 800 Kun man, tir, ons og torsdag kveld. Betales ved bestilling.

 

Lokaler på Losby kafé og besøksgård
Selv om du skal ha en stor fest med 60 gjester, elsker du den hyggelige og intime stemningen som er i gårdskaféen på Losby. Det trivelige interiøret med det opprinnelige reisverket, skaper en koselig atmosfære på cowboyfesten du skal ha.

Stoler og bord er tilpasset store og små gjester, og det er tilrettelagt vennen din som bruker rullestol.  Du dekker på småbordene med dekketøyet som er med i leieavtalen og har leid kjøkkenert i tillegg, for å ha mer plass til maten du skal servere.  Før dere avslutter kvelden vasker dere, og passer på at det er rent og pent til kafégjester som kommer dagen etter.

Priser 
Hverdager: 1100 kr
Helg: 2990
Lokalet må rengjøres etter leie på grunn av drift kafé

Ta kontakt med oss for å sikre lokaler til ditt arrangement!

Kan jeg hjelpe deg med lokaler i Kjennveien?

Heidi Bråten
Resepsjon

E-post: post@nitor.no
Telefon: 67 91 34 40

Kan jeg hjelpe deg med lokaler på Losby?

Beate Opgård
Arbeidsveileder

E-post: losby.besoksgard@nitor.no
Telefon: 67 97 44 45

Verified by MonsterInsights