fbpx

Gofrukt

Du henger ved kaffemaskinen og er fysen på et mellommåltid på jobb. Næringsrik frukt, levert på døra av folk som elsker jobben sin, er dagens høydepunkt.

Frisk frukt på jobben

Vi kjenner deg godt og vet akkurat hva du ønsker deg. Fruktfatene bugner av næringsrik og innbydende frukt; banan, appelsin, røde og gule epler, pærer og druer. Til slutt blir de toppet med godsaker som blant annet bær, knaskegulrøtter, nøtter eller tomater. Innholdet er nøye valgt ut etter sesong, og du føler deg trygg på at frukten er av beste kvalitet. 

Du ringer om det er noe du ikke er fornøyd med, og synes det er lett å kontakte oss for å gjøre endringer. En uke avbestiller du leveringen fordi det er få personer på kontoret. En annen uke bestiller du mer en vanlig, fordi det skal være et stort seminar. Presentasjonen, med det rustikke håndlagde fatet og delikat frukt, tar seg godt ut på møtebordet, og sørger for at du med glede får i deg fem om dagen. 

Priser på Gofrukt

  • 3 kg: 129 kr
  • 5 kg: 199 kr
  • 7 kg: 259 kr

Prisene er eks. moms på 15%. Les mer i vår fruktfolder.

Vi leverer gjerne et gratis prøvefat. Nøl ikke med å kontakte oss, for å høre hvordan vi kan tilpasse fruktleveringen til deres bedrift!

Kan jeg hjelpe deg?

Siri Vatle Gulbrandsen
Arbeidsveileder

E-post: gofrukt@nitor.no
Telefon: 994 08 310

Spennende produkter for deg, gir spennende arbeidsoppgaver for oss:

Fruktpakking

Fruktpakking