fbpx

Besøke dyrene

Ikke være redd for at det skal bli en kjedelig helg. Ta med barna til Losby kafé og besøksgård, og bli kjent med de fantastiske dyrene.

Fargerikt dyreliv

 Knøttene i familien ramler inn i fjøset. Her er det både kyllinger og høner, sauer og lam, geiter og killinger som må koses. Dere hører også grisene som snøfter i bingen sin. De små vet ikke hvor de skal begynne. Den majestetiske hannpåfuglen bresker seg med den fargerike fjærdrakten. Halen er bare i veien når han skal finne seg mat eller unngå fiender, men nå er han ute etter oppmerksomhet, og å vise seg frem for damene.

Nysgjerrig kommer den tøysete geitebukken Andy bort til dere. Han pleier å løpe fritt omkring på gården, og vil gjerne være der det skjer. De vimsete kopplammene blir matet med tåteflaske, og hyggelige besøksverter legger varsomt en liten kanin i fanget til lillebror. 

De små i familien løper bort til de to godlynte minihestene, Blondie og Knerten. Som medlemmer av verdens minste hesterase er de bare 70 cm over ryggen. Sammen med minihestene møter dere også eselet Roger, som har fått dagens forsyning med gulrøtter. Før dere drar hjem, får dere med dere ponniriding som arrangeres hver søndag av Losby ridesenter.  

 

Åpningstider:

Mandag: stengt
Tirsdag – fredag: 10-15
Lørdag og søndag: 11-15

Fjøset er åpent til 15

Priser:Inngangsbillett til fjøset (for alle besøkende som har fylt 2 år): 50 krFamiliebillett inntil 5 personer: 150 kr Rabattkort (10 klipp á 40 kr): 400 kr

Vi tar gjerne imot besøkende fra skoler, barnehager, institusjoner.

Ta kontakt med oss for vite mer om å besøke dyrene på gården!

 

  Kan jeg hjelpe deg?

  Knut Huse
  Arbeidsveileder

  Telefon: 67 97 44 45

  Spennende aktiviteter for deg, gir spennende arbeidsoppgaver for oss:

  Gårdsarbeid - Victoria Kristiansen

  Gårdsarbeid

  Verified by MonsterInsights