fbpx

Barnebursdag

Bursdag er den viktigste dagen i året for sjuåringen, som ikke har sovet hele natta. Spente og engasjerte, tropper dere opp på gården for en innholdsrik dag.

Feire barna med opplevelser på gården!

Både lokaler og uteområdet tåler en trøkk, og inspirerer til en aktiv bursdag, uten Ipad. Som forelder til bursdagsbarnet, er du med for å hjelpe til. Etter at alle barna har satt fra seg gaver i kaféen, styrter de inn i fjøset. Dyrene er vant til ivrige små hender og entusiastiske utestemmer, og nå får de bamseklemmer.

Pølser brus og is
Med alle avsporinger unna, og barna på stolene, er det klart for å proppe i seg godsaker. Pølser, is, brus og kake, som dere har bestilt fra gården, går ned på høykant. Så er det høydepunktet på dagen med runderidning på hest utenfor kaféen. Barna hviner av fryd, det er litt skummelt å sitte høyt oppå hesteryggen.

Praktisk å vite
Tidspunkt: lørdager 12-14.30
Inkludert: pølser, is, brus, inngang til fjøs, hesteriding utenfor kaféen (betales direkte til ridesenteret med vipps). Kake kan dere ta med selv, eller la Losby kafé og besøksgård sørge for det. Dersom det er noen som trenger spesialtilpasset mat, er det helt i orden at dere tar med det.
Pris: 240 kr per barn. Minimum 6 deltakere. Bursdag bekreftet 2 dager før er bindende. er 

NB: I juli og august er hesteridning dessverre ikke en del av bursdagspakken.

For mer informasjon og bestilling, ring oss på telefon: 67 97 44 45

Kan jeg hjelpe deg?

Beate Opgård
Arbeidsveileder

Telefon: 67 97 44 45

Verified by MonsterInsights