fbpx

Utforsk Kundetorget

Hos Nitor står menneskelige verdier, og unike, skreddersydde produkter og tjenester i sentrum.

Barnebursdag

Barnebursdag

Senk skuldrene og arrangér bursdag på gården. Poden kan godt invitere alle guttene i klassen, uten at det blir et eneste merke i gipsveggen.

Besøke dyrene

Besøke dyrene

La hjertet smelte for de søte dyrene. Spretne killinger, små hester og kaklende høner, holder liv på gården og nyter oppmerksomheten fra deg.

Catering wraps

Catering

Flere kokker, mer søl. Det beste er å sette bort jobben. Da lager maten seg selv, og du slipper å være helt «kake» når du setter deg til bords.

Gofrukt

Gofrukt

Det bugnende fruktfatet, med fersk og fristende frukt, sørger for at dine ansatte får næringsrikt påfyll i løpet av arbeidsdagen.

Håndverksprodukter

Håndverk

Du kan når som helst komme innom og finne skatter i form av unike håndverksartikler, der spennende materialer er «brukt på nytt». 

Leie kano

Leie kano

Flytende på det speilblanke vannet, kommer du nærmere både naturen og dyrelivet, og kan nyte den herlige frihetsfølelsen.

Leie lokaler - 800

Leie lokaler

Ikke vent for lenge med å finne rett sted for festen. Et passende lokale, er noe av det viktigste, for at det skal bli et vellykket arrangement.

Leie rugekasse

Leie rugekasse

Det blir en lærerik tid med rugekasse fra gården. Etter tre spennende uker, opplever dere små kyllinger komme til verden. 

Losby Kafé

Losby Kafé

«Kom som du er» til den koselige og uhøytidelige kaféen på Losby. Med magen full, er du klar for en dag med morsomme aktiviteter.

Pakketjenester

Pakketjenester

Det er mange rutineoppgaver i en jobb som tar masse tid, og som du gjerne skulle hatt hjelp til. Hva med å sette bort jobben til oss? 

Servicetjenester

Servicetjenester

Hjelp er på vei! Står du fast med  flytting, hagearbeid eller andre oppgaver? Ta kontakt med Nitors kundetorg for assistanse.

Testsenter

Testsenter

Skal du starte et serveringsted, eller er du klar for båtliv? Hos Nitor kan du ta prøvene du trenger for å iverksette drømmen din!

Vedsalg

Vedsalg

Bållukt, trollbindende flammer og lyd av knitring,  skaper en spesiell stemning. Med tennbrikettene, og ved fra Nitor, får du lett fyr i peisen.