fbpx

Jobbstart

«Det betød mye for meg at jeg fikk muligheten til å bli en del av flokken, og ha et arbeidsmiljø å gå til. Det var akkurat det jeg trengte da.»
Kristoffer

Les solskinnshistorie

Jobbstart for deg mellom 18 og 30 år

Er du mellom 18 og 30 år og står utenfor skole- og arbeidslivet? I Jobbstart får du nye  erfaringer, og tro på deg selv, gjennom intern arbeidstrening. På veien får du helhetlig veiledning og støtte i å søke jobber, og å mestre ulike sider ved voksenlivet.

Varierte arbeidsoppgaver 
Sammen med en arbeidsveileder og et arbeidslag, får du delta på spennende og variert intern arbeidstrening, der du opplever mestring og kjenner tilhørighet. Arbeidsoppgavene kan bestå av snømåking, levering av kjøkken, bortkjøring av avfall, renhold, hagearbeid, fruktpakking, sortering av elektronikk og forefallende arbeid på Losby. Den sosiale lunsjen med  «arbeidsgjengen» er dagens høydepunkt.

Styrke dine muligheter for jobb
Har du praktiske utfordringer privat, gir vi deg gjerne råd og støtte. Gjennom arbeidstreningen kan du trene på samarbeidsevner og jobbmestringsferdigheter. Tilsammen øker det din mulighet for å både få og beholde en jobb i fremtiden.

Veiledningssamtaler
Jobbsenteret i tredje etasje deltar du annenhver uke. Her er veileder tilgjengelig om du ønsker en samtale. Du får helhetlig veiledning og støtte, slik at du har et godt grunnlag for å kunne håndtere ulike sider av livet slik som jobbsøking, arbeidsforhold, bolig og økonomi. På Jobbsenteret gjennomføres karriereveiledning, kartlegging og intervjutrening. Dersom det er aktuelt for deg, kan du få hjelp til å søke studieplass eller lærlingplass. Du veiledes og arbeider aktivt med CV- og jobbsøknader, og deltar på workshops med varierte temaer knyttet til arbeidsliv og økonomi. I tillegg bidrar gruppeøvelser og spilling av Karrierespillet i små grupper til nyttig læring og utvikling.

Hva skal til for at jeg kan jobbe på Jobbstart?

  • Du er mellom 18 og 30 år.
  • Du bor i Lørenskog kommune.
  • Du står utenfor skole- og arbeidsliv og har behov for støtte og veiledning for å finne en vei. inn.

Når kan jeg starte?

  • Når din veileder hos NAV har søkt deg inn, kan du starte med en gang.

Hvor lenge kan jeg være på Jobbstart?

  • Vi har ingen tidsbegrensning i Jobbstart. Du har mulighet til å delta hos oss, frem til du har funnet jobb, begynt på skole, eller gått ut i ekstern praksis.

Kan jeg hjelpe deg?

Glenn Andersen
Avdelingsleder

E-post: glenn.andersen@nitor.no
Telefon: 913 09 950

Arbeidsområder på Jobbstart

Nedenfor finner du arbeidsoppgavene du kan jobbe med.

Fruktpakking

Fruktpakking

Pakkeoppdrag

Pakkeoppdrag

Transport- og serviceoppdrag

Transport- og serviceoppdrag