fbpx

Avdelinger

Mange avdelinger, med ulik grad av oppfølging og tilrettelegging, gir et bredt tilbud til deg som ønsker å finne din plass i en stor verden av jobber.

Hvilken avdeling passer for deg?

 Når du føler at du får tilstrekkelig med god støtte og heiing, sammen med inspirerende arbeidsoppgaver, har du funnet rett arbeidssted.  

Arbeidssenteret

Arbeidssenteret

Om du har nedsatt funksjonsevne og ønsker en tilrettelagt jobbhverdag, kan  Arbeidssenteret være riktig arbeidstilbud for deg. Du lærer deg nye ting om det du synes er spennende, og får tett oppfølging hele arbeidsdagen.

LØA

LØA

Står du utenfor ordinært arbeid på grunn av psykiske helseårsaker, kan LØA gi deg gode jobbopplevelser. Gjennom Læring – Øvelse-Arbeid, oppdager du enda mer av hva du er god på, og får utvikle deg i et trygt og støttende arbeidsmiljø.

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Oppdag nye arbeidsevner, og finn alle muligheter du har for fremtiden. Enten du ønsker deg tilbake i din nåværende jobb, eller vil satse på nytt arbeid eller utdanning, får du veiledning, tett oppfølging og arbeidspraksis tilpasset deg på AFT.

AFT
Varig tilrettelagt arbeid (VTA) - Nina Bordvik

Varig tilrettelagt arbeid (VTA)

Opplev jobbmestring på en trygg og forutsigbar arbeidsplass. Hvis du av helsemessige årsaker trenger  ekstra tilpasninger i løpet av arbeidsdagen, kan VTA være rett jobbsted for deg, enten du vil jobbe på Nitor, eller i en ekstern bedrift.

VTA
Lærekandidat Simen Gullerud

Lærekandidat

Få nyttig arbeidspraksis, og bevis på din kompetanse, uten krav om at du må ha bestått fag på videregående skole. Lærekandidat gir deg en grunnkompetanse, som kan bygges videre til yrkeskompetanse og jobben du drømmer om! 

Seniortilbudet - Grethe Semstad

Seniortreffen

Er du ferdig med arbeidslivet på Nitor, men likevel ønsker å ha noe å gjøre på dagen? På Seniortilbudet kan du være med på mange spennende og morsomme aktiviteter, i en trygg og varm gruppe.