fbpx

Storkjøkken

Midt på storkjøkkenet står du blant mange gode kollegaer og flittige hender som jobber for å få maten klar. Du elsker at det er mye som skjer.

Finn frem fjøla

Du er tidlig på jobb hver morgen for å lage maten ferdig og før den skal ut til kantiner og sultne kunder. Du har fått god opplæring, og sammen med en arbeidsveileder, har du satt opp en handlingsplan med motiverende mål. Arbeidsbeskrivelser og oppskrifter henger over plassen din, og gjør at du kan utføre jobben både effektivt og strukturert. Nå kan du alt utenat, og er sikker og trygg på hva du skal gjøre.

Lekre retter
Det piper og du løper for å ta ut de ferdigstekte rundstykkene av ovnen. Nå skal de deles opp, og fristende pålegg og pynt skal danderes. Med friske fargekombinasjoner, og nøye gjennomtenkte sammensetninger, skal kundene fristes med de lekreste retter. En sikker vinner er tacowrapsen. Du skjærer stødig opp en masse ferske grønnsaker, og blander det sammen med kjøttdeig eller kylling. Lefser blir fylt opp og pakket inn i et tøft matpapir, for at presentasjonen skal se ekstra innbydende ut. Du synes det er gøy å prøve ut nye sprø idéer til hva dere kan lage på kjøkkenet. I dag har du prøvd å lage vafler med cola som ingrediens.

Mathygiene og renhold
Du har lært mye om matsikkerhet og hygiene når du jobber med mat, og er nøye med arbeidstøy og hansker. Både underveis, og på slutten av arbeidsdagen, passer du hele tiden på at hygienetiltak blir overholdt og at det er rent på kjøkkenet. 

 

Inspirerende oppgaver for oss, gir spennende produkter for deg:

Catering wraps

Catering

Avdelingene med storkjøkken

Er du på en av disse avdelingene, kan du jobbe på storkjøkkenet.

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Varig tilrettelagt arbeid (VTA) - Nina Bordvik

Varig tilrettelagt arbeid (VTA)

Lærekandidat Simen Gullerud

Lærekandidat