fbpx

Pakkeoppdrag

Med et stort smil møter arbeidsveileder deg på morgenen. Dere har fått et nytt og stort pakkeoppdrag fra en viktig kunde.

Pakking på samlebånd

Arbeidsveileder har lagt til rette for at du kan jobbe på en god måte, og dere går nøye igjennom deloppgavene sammen. For å vite akkurat hva du skal gjøre, er du ikke redd for å spørre.  

Forutsigbare arbeidsoppgaver
En høy bunke med konvolutter og ark er linet opp foran deg, Du bretter arket, og legger det i en konvolutt. Du liker å vite hvordan de neste arbeidsdagene ser ut, og vet at dette vil gi deg arbeidsoppgaver i mange dager fremover, Tålmodig og konsentrert fester du et klistremerke på utsiden av konvolutten og legger den i «ferdigbunken». Når du kommer inn i det, er nesten litt avslappende å jobbe med, og du kan drømme deg bort i din egen lille verden.

Dugnad
Du har jobbet med pakkeoppdrag mange ganger før, og lar deg ikke skremme av at det er tusenvis av ark som som skal legges i konvolutter. Entusiastisk følger du med på om dere når dagsmålet, og motivasjonen stiger når du ser hvor mye dere har pakket. Dersom det blir hastverk, vet du at hele avdelingen kan trå til i en dugnad for å få det ferdig. 

Spennende arbeidsoppgaver for oss, gir spennende tjenester for deg:

Pakketjenester

Avdelingene med pakkeoppdrag

Jobber du på en av disse avdelingene, kan du ha pakkeoppdrag som arbeidsområde.

Arbeidssenteret - Stian Ose

Arbeidssenteret

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Jobbstart