fbpx

Kafé

Hønene kakler og du hører det er fullt liv i fjøset da vakten din i kaféen starter. Du er med på morgenmøtet sammen med alle som skal få hele besøksgården til å gå rundt.

Kafé

På kjøkkenet jobber dere fra to til fire personer. Du er fleksibel, og synes det er gøy med varierte arbeidsdager. Det er litt som skal gjøres før dørene kan åpnes og kunder strømmer inn. Boller skal settes til heving, kaffe skal traktes og disken fylles til randen av godsaker som skal friste kundene.

Skape opplevelser for folk
Systematisk tar du i mot vareleveranser med leskende drikker og is. De to vaffeljernene går i ett på kjøkkenet, og det lukter deilig i hele kaféen. Du smører på baguetter og fyller disken, så det bugner av godbiter. Du er glad i folk, og spent på hvor mange som tar seg turen i dag. På en god søndag bruker du hele 40 liter vaffelrøre for å mette alle kundene. Disse dagene står køen helt ut på tunet. Da gjelder det å beholde roen bak kassen, og å klare å være blid og serviceinnstilt.

Renhold
Det er mange kunder som gjerne vil leie kano og har spørsmål om aktivitetene på Losby. Du har mye kunnskap om gården og svarer gladelig på spørsmålene. I rolige perioder på dagen, rydder du og rengjør bordene. På slutten av dagen er det oppvask og annet renhold som må gjøres for at det skal se fint ut til neste dag. 

 

 

Spennende arbeidsoppgaver for oss, gir spennende produkter for deg:

Losby Kafé

Losby Kafé

Avdelingene med kafé

Er du på en av disse avdelingene, kan du jobbe i kafé.

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Varig tilrettelagt arbeid (VTA) - Nina Bordvik

Varig tilrettelagt arbeid (VTA)