fbpx

Håndverksproduksjon

Har du lyst til å være med på å sette ditt preg på håndverksproduktene som lages?

Engasjerende håndverksoppgaver

Du er med på å lage unike og hjemmelagde håndverksprodukter for salg, spesielt liker vi å lage ting av gjenbruksmaterialer. 

Det kan være mange arbeidsstasjoner per produkt, hvor alle er like viktige for å komme frem til det flotte sluttproduktet.

Tennbriketter
Nitors tennbriketter lages av gamle aviser og lysstumper, og er et ekte gjenbruksprodukt. Her er du med på å kutte opp aviser i riktig størrelser, telle, rulle og/eller feste strikk rundt. Du kan også være med å koke tennbrikettene i stearin, pakke 10 og 10 stk. i poser, stifte posene og legge dem i bager. Du jobber med en eller flere deler av prosessen. Tennbrikettene er kjempepopulære. Vi selger dem i store bager, dekorative gavebokser eller i småposer.

Vevde produkter
Nitors fargerike filleryer, løpere, puter og vesker, lages av gamle tekstiler og sengetøy. Her er det mange «arbeidsstasjoner» du kan være med på, alt fra å rive og ta av tråd på stoffremser, sy remsene sammen på symaskin, og å veve på en vevstol.

Strikkeprodukter
Du kan ta del i en stor produksjon av strikkede og tovede produkter. Lær deg å strikke på rundstrikker og vær med på å lage sitteunderlag, termosvarmere, trekk til Gokoppen eller kanskje du vil strikke vrangbord til skrapevottene våre.

Sydde produkter
Vi syr tekstilkurver, vesker, handlenett og gryteunderlag, gjerne av gamle pledd og tekstiler. Du kan være med på å klippe ut delene vi trenger i stoff, nåle og sy på maskin.

Inspirerende oppgaver for oss, gir spennende produkter for deg:

Håndverksprodukter

Håndverksprodukter

Håndverksproduksjon er gøy!

Vil du være med i teamet vårt som jobber sammen for å nå mål?

Håndverksproduksjon
Håndverksproduksjon
Håndverksproduksjon
Håndverksproduksjon
Håndverksproduksjon
Håndverksproduksjon
Håndverksproduksjon

Avdelingene med håndverksproduksjon

Jobber du på en av disse avdelingene i Nitor, har du mulighet til å ha håndverksproduksjon som arbeidsområde.

Arbeidssenteret - Stian Ose

Arbeidssenteret

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Arbeidsforberedende trening (AFT)