fbpx

Fruktpakking

Sammen med et team, pakker du innbydende fruktfat, til kunder som gleder seg til å få ukens levering.

Pakk eksklusive fruktfat

For at kvaliteten skal være på topp, er du nøye med å se over frukten du legger i fatet. Enkelte dager må du jobbe effektivt for å holde tidsfrister. Plasseringen av frukten i fatet er ikke tilfeldig, der du prøver deg frem med ulike sammensetninger og fargekombinasjoner, for å gi presentasjonen av produktet «det lille ekstra». Et bredt utvalg av arbeidsoppgaver, gir deg mulighet til å utvikle deg. Du kan starte med å konsentrere deg om en enkeltoppgave, før du får et overblikk over produksjonen, og ønsker mer ansvar.

Administrasjon og salg
Kjørelister, kundeskjemaer, adresselapper og bestillinger må håndteres ukentlig for at fruktpakkingen skal gå glatt. Du ringer en kunde for å gi informasjon og å høre om de er fornøyde med fruktleveringen. Det er viktig å vise at vi er fleksible, og legger til rette for at de skal få dekket sitt behov. Fortløpende jobber du i team om hvordan vi kan få flere fruktkunder. Det kan være å delta på messer eller reise ut på «stunt» og dele ut gratis fat til mulige nye kunder. Med glimt i øyet, og kunnskap om flere områder Nitor kan bidra på, hanker du inn nye fornøyde kunder.

Produksjon av dekorasjon til fruktfatene 
Ved høytider, og andre viktige merkedager, gleder du fruktkundene med små overraskelser i fruktfatene som håndlagde påskekyllinger, kort eller julenisser. Du legger en plan for når vi skal ha noe ekstra i fatene og hvordan det skal gjennomføres. Det innebærer at du må gjøre research på hva som er mulig å gjennomføre og legge en plan for innkjøp.

Spennende arbeidsoppgaver for oss, gir spennende produkter for deg:

Gofrukt

Gofrukt

Avdelingene med fruktpakking

Jobber du på en av disse avdelingene i Nitor, har du mulighet til å ha fruktpakking som arbeidsområde.

LØA

LØA

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Arbeidsforberedende trening (AFT)

Jobbstart