fbpx

Arbeidsområder

Hvor viktig er arbeidsoppgavene for at du skal trives på jobb? Finn det som gir deg energi, og gjør at du gleder deg til arbeidsdagen.

Hva har du lyst til å jobbe med?

 Våre veiledere er eksperter i å bruke det du er god på, på riktig plass. Du skal føle deg trygg på at du får tett oppfølging og god opplæring. Dersom du ønsker varierte arbeidsdager og uker, kan du jobbe med flere arbeidsområder.

 

Fruktpakking

Fruktpakking

Vær del av en energisk produksjonslinje og lag delikate og fargerike fruktfat, slik at kunder får i seg «fem om dagen».  

Gårdsarbeid - Victoria Kristiansen

Gårdsarbeid

Drømmer du om å jobbe med dyr? Mat og stell de herlige skapningene, og oppdag at de har en helt egen evne til å gi deg ro og trygghet.  

Håndverksproduksjon

Håndverk

Er du glad i hobbyprosjekter? Få utløp for dine kreative sider, og lag flotte produkter som selges til forventningsfulle kunder.

Kafé

Kafé

Vær en del av en elsket plass i naturskjønne omgivelser. Med serviceinnstilling og et stort smil, gir du turfolket et koselig avbrekk.

Kantine - Nina Bordvik

Kantine

Konkurrér ut matpakker og matbutikker. Med god service og næringsrike lunsjer, gir du sultne mennesker påfyll i løpet av dagen.

Pakkeoppdrag

Pakkeoppdrag

Jobb med å ferdigstille varer for eksterne kunder. Motivasjonen stiger i takt med pallene, som fyller seg opp med ferdig pakkede artikler.

Print/permproduksjon

Print / permproduksjon

Trykk opp materiell og systematisér innholdet i permer. Det er gøy å vite at permene blir brukt til norsk-kurs i ulike bransjer over hele Norge.

Snekkerverksted

Snekkerverksted

Med tommestokk og verktøy jobber du på millimeteren. Planlegg, tegn og organiser ditt eget arbeid, med  flotte produkter av tre som resultat. 

Storkjøkken - Camilla Holum

Storkjøkken

Liker du å være mer på kjøkkenet, enn bare når det er smaksprøver? Ta på deg forkleet, og bli med på produksjon av fristende mat.

Transport- og serviceoppdrag

Transport- og serviceoppdrag

Det blir kanskje ikke like spennende som «Ice Road Truckers», men du blir med på morsomme TOKT og løser serviceoppdrag for kunder.

Vedproduksjon

Vedproduksjon

Hopp i arbeidstøyet og ta på deg verneustyr. I vedproduksjonen må du bruke både maskiner og muskler for å få jobben gjort.

Ved